lisbethbach

iHop

  • Skrevet 10.07.2014 klokka 08:53
  • Kategori: CALIFORNIA

 

Kan noen være så snill å stoppe tiden? Bare for noen få dager, eller uker? Tiden her i California går way to fast, og jeg kan ikke tro vi har gjort ferdig 2 uker her allerede. Tar det som et tegn på at vi har det kjempebra! På to uker har jeg møtt så utrolig mange flotte mennesker, blitt kjent med mange og knyttet nye bånd. Det er så rart og uvirkelig å være her, og jeg vet ikke om det noen gang vil gå opp for meg at jeg er her. Tusenvis av mil hjemmefra og borte fra alle jeg står nær og kjenner, ligger jeg i sengen min i USA. Helt alene. 

Veeeeel, over til noe annet. Idag startet jeg dagen med en joggetur før frokost, før vi solte oss litt på gresset utenfor campus og vasket klær(!!!) til den store gullmedaljen. Etter skolen dro jeg, Oda og Maje på iHop før vi tok i mot de nye studente som kom i kveld! Vet ikke hvordan det er på de andre campusene til EF, men her er det iallefall sånn at hver gang det kommer en ny gruppe studenter skal de som allerede har ankommet synge en velkomstsang og danse. Artig påfunn egentlig, husker jeg ble litt overassket da jeg så en svær bunsj med mennesker synge og danse sent på kvelden da vi kom! Meeen nå skal jeg klappe sammen macen og gå å legge meg! Satser på at jeg hører alarmen i morgen tidlig og rekker å trene før skolen. Etter skolen skal vi enten på museum eller til Hollywood igjen(satser på sistenevnte!). Nydelige Oda og Maje♥


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kommentarer

Dina!

10.07.2014 kl.09:09

Wow så heldig du er som er på ef, det er virkelig noe jeg vil gjøre når jeg blir litt eldre! Så flink du har vært som har trent både i dag og skal trene i morgen, wow. Fikk jo helt vann i munnen av pannekakene, det så utrolig godt ut. Kos deg masse mer i California! :)

Jeg hadde satt stor pris på om du tok deg litt tid til å ta en titt på bloggen min også :)

IM

10.07.2014 kl.09:13

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits