lisbethbach

Welcome to Las Vegas bby

  • Skrevet 14.07.2014 klokka 09:21
  • Kategori: CALIFORNIA

 

Fy søren, Las Vegas var en helt utrolig og fantastisk by! Vi kom fram rundt midnatt på fredag, og det første vi gjorde var å sjekke ut utelivet. Eller, vi dro dit vell egentlig for å kjøpe mat etter litt for mange timer på buss, men på markedet eller gaten(jeg vet ikke helt hva det var, jeg) støtet vi på litt av hvert. Byen var akkurat slik jeg hadde forventet i allefall! Full av liv, fulle mennesker, lettkledde mennesker i alle aldre og for ikke å snakke om varmen! Lørdag var nok en effektiv dag. Vi stod opp tidlig, shoppet, steiket oss noen timer på Treasure Island, dro tilbake til hotellet og solte oss, dusjet og ordnet oss, før  dro til Stratosphere Tower! Tenkte å poste et eget innlegg om Stratosphere Tower i morgen, for fy søren det var noe av det mest fantastiske jeg har opplevd i løpet av mitt 16-års lange liv! Las Vegas var foressten utrolig varmt! Det var 40 grader i skyggen når klokken bikket 14, og det var aldri kaldt! På natten var det like varmt som på dagen hjemme i Norge når vi har sommer.. 

 

Idag spiste vi burger på Hardrock cafè til frokost, tittet i butikker og satte kursen mot campus i 4 tiden. Bussturen hjem gikk fortere enn forventet, men jeg vet ikke helt om det var fordi bussjåføren var litt hard på gassen eller om det var fordi jeg sov hele veien.. God kombinasjon kanksje??


Hadde sykt lyst på en sånn helt til jeg fant ut at det var såpe.. :/                                                                               

Her er Treasure Island! De er kjent for å ha Las Vegas beste poolparties!
Caesar Palace hvor Hangover ble spilt inn!

Dette var bare et lite fåtall av alle bildene jeg har tatt, men tenker heller å poste masse bilder av Stratosphere i morgen! 
Kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits