lisbethbach

FØTTENE PLANTA PÅ NORSK JORD

  • Skrevet 24.07.2014 klokka 01:12
  • Kategori: CALIFORNIA

..Etter mange tårevåte klemmer & goodbyes, en kjempelang reise og 6 kg overvekt er vi endelig framme i Oslo! Eller, det er vell 4 timer snart siden vi landet på Gardemoen. Det var så trist å si farvel til den første norske gruppa som dro på mandag(amerikansk tid) og bedre ble det ikke når vi skulle dra fra resten selv. Tror ikke jeg har sett så mange ansikt gråte på lenge! Flyturen fra San Diego til London gikk overraskende nok kjempefort, og føltes ut som 4 timer maks? 

Når vi kom til Oslo ble det litt mer gråting og klemming på østleningene som ble hentet der, før vi som reiser innenlands i morgen sjekket inn på Park inn. Jeg ligger alene på et rom, og dere kan tro det var en stykk happy Lisbeth som fikk egen dobbeltseng med svære, gode puter og dyner! Rommet var overraskende fint og stort, så her er det ingen sure miner iallefall! I morgen skal jeg opp kl.6 for å spise en siste frokost med Emilie og Kristine som skal sjekke ut 6.30.. Selv skal jeg ikke sjekke ut før 8.30, men hva gjør man ikke for vennene sine? Hehe. Flyet mitt går 12 i morgen og jeg gleder meg til å komme hjem til hverdagen egentlig, selv om California var helt fantastisk og en utrolig utrolig fin reise!Hadde det litt(veldig) festilig isted, hehe

 

Poster de siste bildene fra California i morgen eller fredag en gang, så stay tuned. Har også filmet en del under oppholdet og begynner å redigere så snart jeg får tid! Nå skal jeg drikke norskt vann, spise sjokolade og se film før jeg sovner. Frykter for at jeg sovner under filmen, men men..

 

 
Kommentarer

Julie Lillesæter

24.07.2014 kl.03:21

Håper du hadde det kjempe fint i California ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)

Skriv en ny kommentar

hits