lisbethbach

Svar på spørsmål

  • Skrevet 25.07.2014 klokka 22:14
  • Kategori: CALIFORNIA

Fikk noen spørsmål da jeg var i California som jeg tenkte å svare på nå, so here you go!

Hvilken dato dro du? Jeg dro 26. juni!

Åå så herlig! Hadde dere ikke klær ogsånt nå da siden kofferten ikke er der? Jo da! Det var som sagt hele gruppa som fikk koffertene forsinket pga. at bagasjebåndene på Heathrow ble ødelagt ellernoe. De fleste fikk de etter 3, 4 og 5 dager, mens noen(inkludert meg) fikk den etter 10 og 11 dager. De dagene koffertene var borte fikk vi penger til å shoppe for fra forsikringen! Eller, vi fikk ikke pengene mens vi var der, men nå som vi er hjemme sender vi inn kvitringer og får penger tilbake osv! Vi kjøpte det mest nødvendige første dagen, og andre agen dro på vi på skikkelig shoppingrunde og fikk kjøpt klær! :)

Har veldig lyst til å reise på språkreise eller utvekslingsår, er det noe som anbefales? JA! Grip sjangsene du har nå og lev mens du kan. Angrer ikke et sekund på at jeg betalte 40K for 4 uker i supre California, og jeg anbefaler virkelig alle som har muligheten, til å dra! Jeg tenkte selv å dra på utveksling i ett år, men fordi at organisasjonene ikke kan garantere at jeg får alle fagene jeg trenger, velger jeg heller å reise mye på egen hånd enten etter VGS eller i ferier osv. De fleste ender jo opp med å måtte betale for privatist og ta igjen noen fag VG3, men det er ikke noe jeg har lyst til. Altså utvekslingsår hadde sikkert vært helt supert, men personlig ønsker ikke å bruke masse krefter på å ta igjen fag 3.året når vi er avgangselever og russ, i tillegg til at det koster en del å ta opp igjen fag med privatist. Året i seg selv er jo i tillegg ganske dyrt.. Språkreise derimot anbefaler jeg alle til å ta! Du blir kjente med så utrolig mange, du får oppleve en helt annen kultur, du blir mer selvstendig og moden ikke minst! Er egentlig skikkelig gira på å dra på språkreise igjen neste år til en annen destinasjon, hehe!

Koster det penger å vakse klær? Ja, det gjør det. Det er et vaskerom på campus som er åpent fra kl.10AM-12PM hvor du kan vaske og tørke de i trommel. Å bruke vaskemaskina koster 1 dollar og trommelen koster 50 cent!  Du kjøper et vaskekort der som du fyller på osv!
Kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits