lisbethbach

LET'S GO TO THE BEACH

  • Skrevet 30.06.2014 klokka 09:21
  • Kategori: CALIFORNIA

Heisann! 

Dag 4 er forbi og jeg sitter allerede igjen med masse gode minner, og en litt for solbrent hud. Six flags stod for tur idag, men siden verken jeg, Maje eller Oda hadde meldt oss på den, så dro vi på en strand, shoppet i 2nd street og spiste food! I løpet av de 2 timene vi lå der fant vi fort ut at solfakter 15 ikke hjelper. Så til de av dere som var på språkreise ifjor og sa at man ikke trengte så mye solkrem her fordi solen ikke var så sterk, dere lyver.  Foressten; Jeg skulle egentlig ønske at nordmenn var litt mer som (de fleste) amerikanere. Nå tenker jeg mest på reaksjonen deres når de ser en person med f.eks et fint antrekk eller en fin veske de liker. En jevnaldrig jente vi møtte på gaten sa for eksempel "Nice outfit, looks so cute" helt random til meg idag.  Hadde samme person sagt dette i Norge hadde vel h*n som fikk komplimentet sett litt rart på vedkommende. Dette gjelder jo selvfølgelig ikke alle, men dere tar poenget. 

Ellers er ting fortsatt like fantastisk her om du ser bort ifra den svidde ryggen min, og solbrent-håndmerke på låret til Oda. Flyplassen i London har foressten greid å sendt alle koffertene til San Diego nå, og 26/32 har fått koffertene sine levert på campus. Jeg var selvfølgelig ikke en av de, men de har sagt at den skal komme i morgen tidlig så jeg lever i håpet! I morgen har vi ettermiddagsskole, så vi slipper heldigvis opp sååå tidlig! ♥Ha en fortsatt go dag tihi

 

CLOSE TO HEAVEN

  • Skrevet 29.06.2014 klokka 08:19
  • Kategori: CALIFORNIA

 

Heihei! 

Idag startet jeg og krissy dagen med en handletur på Target! Frokost og lunsj er ikke inkludert lørdag & søndag på campus, og derfor tenkte vi at vi like så godt kunne kjøpe noe selv om vi alikavel skulle bruke ekstra penger på det. Etter frokost tok vi "skolebilde" med alle studentene som er her nå, før turen gikk videre til LA! Vi kjørte buss og var innom flere kjente steder som Staple center, Hollywood skiltet, Walk of fame, Walt Disney concert hall og farmer market. Tror egentlig alle (som ikke har vært på walk of fame eller googlet plassen) ble litt overrasket. Det var to gangfelt(?) som gikk på begge sider av en vei og hele plassen var sykt crowda. Det var folk OVERALT, det var sinnsykt varmt og vi hadde knapt med tid..MEN vi fikk iallefall shoppet en del og svidd litt penger idag! Koffertene er foressten ikke kommet enda, og jeg tror alle begynner å bli maks utålmodig nå.. 

Håper alle har en kjempefin sommer og koser seg masse, så snakkes vi!♥

DAY 1 IN PARADISE

  • Skrevet 28.06.2014 klokka 07:37
  • Kategori: CALIFORNIAHerreguuud jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker dette stedet allerede! Idag hadde vi først "orientation walk"og en tur til Target for å handle litt (u)nødvendigheter ettersom bagasjen vår fortsatt ikke er kommet.. Etter lunsj fikk vi vite hvilken klasse vi kom i før vi hadde litt skole og i  femtiden dro vi på utflukt til Seal beach! 

I morgen står LA og Hollywood for tur og jeg gleder meg såå mye! Hørte rykter om at det blir en del shopping i morgen også og at koffertene kommer til rette, så tror det blir en veldig bra dag! Vi ligger foressten 9 timer etter dere, så når jeg poster dette er klokken 22:41 her!

Vi snakkes ♥

Avreisedag

  • Skrevet 28.06.2014 klokka 07:11
  • Kategori: CALIFORNIA

 

 

Etter en 24 timers reise, løping fra en terminal til en annen og 33 bagasjer mistet, er vi ENDELIG framme i California! Flyturen fra London til San Diego er desidert noe av det drygeste jeg har vært med på, og jeg trodde det skulle turne for meg da jeg våknet opp fra en nap og så at det fortsatt var 8 timer igjen av flyturen..Men med godt selskap, gode stoler og filmer gikk det fint! 

 

 


Fine Kikks og Jacob

 

Kommer et innlegg veldig snart om dag 1 her i California, so stay tuned! 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mars 2014 » Oktober 2013
hits